Update#5, recent events...

Update#6

IMG_2435

IMG_2402 IMG_2425 IMG_2420 IMG_2411

Emma er blevet udskrevet fra hospitalet! Wuhuu! Det hele er lidt lysere nu, faktisk. Jeg har fri i dag, så nu er det virkelig Emma-Ida tid. Vi har ikke haft mulighed for at være alene hele ugen og bare være os, så det er så dejligt, at vi endelig har tid til det nu. Hun skal til check den 18 december og lægerne vil der afgøre, hvornår hun må flyve. Jeg krydser fingre for, at hun kan med det samme, så vi kan komme hjem til jul. Det ville virkelig være den bedste julegave! At være væk hjemmefra juleaften har hele tiden været det jeg har haft det sværest med (ELSKER jul og al den hygge og familietid man har i december). Så indtil for en uge siden har jeg jo været afklaret med ikke at være hjemme ved familien i julen. Men når muligheden for at komme hjem til jul pludselig åbner sig… Så vil jeg bare rigtig gerne!
Lige nu er jeg dog bare mest lettet over, at min kære rejsekammerat er udskrevet og i bedring. Sidste uge var ingen dans på roser, men det kan kun gå fremad nu!
Der er nok den smukkeste solnedgang her, sådan cirka hver aften. Og selvom billederne er (sjovt nok) stadig iphonebilleder, synes jeg godt man kan se, hvor flot himlen er. Det er helt utroligt. Vejret i Florida kommer jeg helt sikkert til at savne!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update#5, recent events...