SS14 trends, part 2

Simple and dark

IMG_1056 IMG_1087 IMG_1105Skirt: Asos / Tee: Vila / Stockings: Primark
Projekt “SS14-trends” forløber godt, men det er mere omfattende end jeg lige troede! Kunne nemt lave 20 temaer… Men det tror jeg, at jeg lader være med 😉 Når alt kommer til alt, skal man jo gå i det tøj, man føler sig tilpas i. Og det gør jeg også. Der er mange trends jeg aldrig bider på – hvis jeg ikke bryder mig om det, så følger jeg den ikke. Dermed ikke sagt, at jeg ikke prøver at følge med og ikke kan lide modeverdenen. Jeg er dybt fascineret af, hvor stor betydning modeverdenen har for mange mennesker, og hvordan dem i toppen har så meget magt, at de kan bestemme, hvad der skal være in langt ude i fremtiden. Så jeg nyder faktisk at studere forskellige trends og lægge mærke til, hvor stor betydning de får for almindelige piger – som jeg selv.
I forhold til SS14, så laver jeg lige et par collager mere, som kommer de næste dage. Det er sjovt at sidde og kigge webshops igennem og finde items, der passer under hver trend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SS14 trends, part 2