Streetstyle

I wouldn’t mind wearing…

Opdateret for nylig31

 

Pants, Zalando : HER / Boots, Shoe Shi Bar: HER / Ring, Carré: HER / Ring with aquamarin, Carré: HER / Hat, Asos: HER / Bodystocking, Club L: HER / Clutch, Vero Moda: HER / Cardigan, Noisy May: HER / Watch, Dyrberg/Kern: HER

Hvis jeg skulle ud, ville jeg slet, slet ikke have noget i mod at være iført dette outfit! Med hatten kan det næsten gå til hverdag. Uden hat er det perfekt til en bytur! Jeg er virkelig forelsket i alle items, må jeg indrømme…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Streetstyle