The power of sunglasses

A big decision

525b571f87c080d4b3d2bb32ce5f5cfeDen 15 Juni tager jeg til Asien. Det er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse. Men beslutningen om, hvordan selve rejsen skal udforme sig, synes jeg er rigtig svær. Jeg kan huske, at vi i gymnasiet snakkede rigtig meget om det senmoderne samfund, og alle de valgmuligheder vi har (jep, jeg havde Samfundsfag A). Vi har kæmpet længe for at få så meget frihed, som vi har idag, men med så ubegrænsede muligheder er det bare endnu sværere at tage et valg. For ethvert valg, betyder også et fravalg. Jep, total i-landsproblemer.
Jeg ved indtil videre, at jeg starter sammen med en veninde, med 3 uger på den indonesiske del af Borneo, som er vild, utæmmet og har et fantastisk dyreliv, som jeg er meget interesseret i. Herefter tager min veninde hjem, og jeg kan gøre, hvad jeg vil. Ja, det har været en kæmpe beslutning om at rejse alene, men jeg har altid drømt om Asien, så jeg ved med mig selv, at 3 uger bare slet ikke er nok. Jeg vil gerne lave noget frivilligt arbejde af en art, så jeg ligesom har et sted at høre til noget af tiden, når jeg nu er på egen hånd.
Nu er spørgsmålet så bare, hvor jeg skal tage hen, og hvad jeg skal lave? Jeg har haft flere modeller og muligheder i tankerne, men beslutningen er SÅ svær. Jeg vil rigtig gerne til Vietnam. Men jeg kunne også tage til Australien til min veninde Emma, som bor der på det tidspunkt. Eller tage til Thailand og besøge den thai pige, der boede ved os for et par år siden? Men jeg vil også gerne til Cambodia… Bum, bum. Turen skal vare max 3 måneder, og jeg foretrækker nok egentlig at udvælge få lande og så se dem lidt mere grundigt. Især fordi flybilletterne slet ikke er billige, så jo flere lande jeg vælger, jo dyrere bliver det.
Lige nu hedder min umiddelbare plan nok: en måned på Borneo (i alt), derefter Vietnam/ Cambodia i 8 uger, hvor jeg nok skal lave noget frivilligt arbejde af en art. Det smarte ved denne model er, at jeg kan flyve til Vietnam og bare tage en bus til Cambodia, som jeg så flyver hjem fra. Så får jeg et ekstra land med, men skal ikke betale mere for flybilletten. Men er det den rigtige beslutning? AAarh. Gode råd eller erfaringer modtages med kyshånd!

2

 • Ida Jessen

  Hvor er det sejt du har valgt at fortsætte rejsen alene babe! Det mø jeg sige! Og din sidste ide lyder vildt spændene og også smart med at spare penge på en flyide 😉 glæder mig til at vi tre skal have en snak, næste gang du kommer til Kbh! Mys fra frøken Jessen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Johansen

   Det er sgu også en lidt vild beslutning! Men er glad for den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The power of sunglasses