Asos wanties + promo code

Carré

Opdateret for nylig61: Gilded Marvels vedhæng,  HER / 2: Romance No Thanks ring, HER / 3: Moonstruck Ring, HER / 4: Gilded Marvels ring, HER / 5: Ring Party ring, HER / 6: Anniversary øreringe, HER

Smykkemærket Carré laver sindssygt flotte smykker. Jeg vil have alt i collagen! Jeg er ret tiltrukket af det rå vs. det feminine, som kommer stærkt til udtryk med det oxiderede sølv og de fine sten. Smykkerne på deres hjemmeside varierer rigtig meget i pris (kvaliteten har selvfølgelig noget at sige), men disse er alle i den prisvenlige ende og ligger mellem 300-650 kroner. Jeg skal helt klart have fat i nummer 4! Det er den smukkeste ring, jeg længe har set. Og den har også stået på min ønskeseddel i lang tid (selvom jeg først har fødselsdag om to måneder 😀 ). Jeg tror også vedhænget er rigtig fint, hvis man har en lang kæde i, for at give et mere bohéme agtigt look. De sten der er i, er jo en prinsesse værdig! Så det kan godt blive ret tøset, hvis man ikke lige tænker over det. Men igen, her er det godt at stenen er parret med oxideret sølv, som giver modsatte effekt.

Nu vil jeg gå ind og sove så jeg kan være frisk til en hel nat på job. Gotta love naps!
Happy shopping, ZZzzzZ.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos wanties + promo code