A big decision

Everyday life

Opdateret for nylig11Øverst fra venstre: Davregryn plakat, HER / Kubus stage, HER / Mig og pædagogskoene: Birkenstock Madrid, HER / Pynteelefant / Jordbær-banan milkshake / Bellis / Fine planteskjulere (eller hvad sådan nogle hedder?!)

Jeg bor som sagt stadig hjemme ved mine forældre. Og så tænkte jeg, at jeg lige ville vise lidt frem af mit hjemmeliv på sådan en højhellig tirsdag som denne, hvor jeg faktisk har fri. Jeg har været et smut inde i byen, været ude og træne og sidder i skrivende stund og arbejder med bloggen. Så dette indlæg er meget spot on!
I forhold til, at jeg bor hjemme, så er jeg ikke altid enig i mine forældres interiør valg, men jeg har mig nogle favoritter, som også er med her. Heldigvis bliver jeg tit inddraget, når der skal købes noget nyt – især hvis det er større ting. Jeg tror de stoler på min smag 😉
Jeg har altid synes, at mine forældre bor hyggeligt. Selvom de sidste år lavede helt nyt køkken og bryggers, så er huset ikke topmoderne, hvor alt er hvidt og gemt af vejen. Jeg har altid elsket alle de små ting og nips, som kommer fra over hele verden – der ligger altid en historie eller en rejse bag. Jeg er ret sikker på, at den sorte elefant for eksempel er sådan en genstand, men kender godt nok ikke lige historien om den.
Selvom det er hyggeligt at gå og tulle rundt derhjemme, så glæder jeg mig nu helt vildt til at komme til København i morgen! Resten af ugen står på masser af gode oplevelser 🙂 Og så kommer jeg desuden over til nogle af mine fotografer – much needed! Beklager virkelig, at der har været lidt tørt på outfitfronten. Jeg synes bare ikke, at selvudløseren leverer et helt acceptabelt stykke arbejde, så vil helst have nogle til det.
God tirsdag derude!

p.s min computer er til reparation (stadig, suk), så jeg har brugt min fars kæmpe klods af en bærbar de sidste par uger. Det vil sige, at jeg ingen computer har med til København. Jeg vil prøve at planlægge nogle indlæg nu, men bær lige over med mig, hvis jeg ikke får lavet super indlæg til hver dag!

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A big decision