Everyday life

New in

IMG_1638 IMG_1639Tynd dunjakke fra H&M, find den HER

Allerede da jeg så den på nettet for et par dage siden, var jeg solgt. Tynd, figursyet dunjakke, der VIRKELIG sidder klædeligt. På H&Ms hjemmeside kan man kun finde den i naturhvid, kaki og sort, men min er navy, selvom det ikke er så tydeligt på billederne. Det var et svært valg mellem denne og så den hvide, som altså også er rigtig lækker. Jeg valgte dog den navy, da jeg var lidt bekymret for om den hvide er lidt for cremefarvet (og jeg ville helst have den helt sne-hvid). Og ved at vælge en mørk farve undgår man også frygtelige foundation-på-den-hvide-jakke situationer. Som garderobepige på et diskotek har jeg set det lidt for mange gange, og det ser altså ret klamt ud!
Men jeg er så glad for mit før-løns køb (ja, det er dumt, men kunne sgu ikke vente til fredag!), og er sikker på, at jeg nok skal blive glad for den – den er en perfekt kombination mellem sporty og feminin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Everyday life