AirBNB

The power of sunglasses

Opdateret for nylig8 Opdateret for nylig9 Opdateret for nylig10Inspirationsbilleder fundet på Pinterest. Find min profil med alle mine boards HER.

1: HER / 2: HER / 3: HER / 4: HER / 5: HER / 6: HER / 7: HER / 8: HER / 9: HER

Solbriller er mere end bare en nyttig accesory, der beskytter vores øjne mod sollys. Solbriller er prikken over i’et. Flødeskummet i den varme kakao. De tilføjer både coolness og afslappethed til et outfit, og kan sagtens bruges hele året rundt. De gør det hele lidt mere spændende at kigge på. Jeg er FAN!
Jeg må dog indrømme, at jeg ikke ejer ét par værdige solbriller. Det er næsten helt pinligt! Åh, hvor jeg drømmer om et par lækre, klassiske Ray Ban Wayfarer. Dem skal jeg altså snart have fat i. I mat sort.
Men solbriller findes også i et væld af billige modeller, og det er altså også lidt fristende. For det kan være svært at beslutte sig for, hvilken slags brille man skal gå efter, fordi de findes i så mange versioner. Hvis jeg skal ud og købe et par Ray Bans skal det nu være en meget klassisk model, som jeg ved komplementerer mit ansigt. Men det kan godt være fristende bare at købe en bunke forskellige og mere billige solbriller, som dem i collagen, og derved have lidt af hvert at pimpe sit outfit op med. De 3  (nr. 3, 4, 5) med spejleffekt synes jeg er vildt fede! Og det giver sådan en cool effekt til et outfit – se bare hende med de gule glas.
Solbrille nummer 2 og 9 synes jeg også har noget sjovt over sig. Solbriller er jo en nem (og billig) måde at tilføre lidt skævhed eller humor til sit udtryk.
Er I fan af solbriller? Jeg kan ikke forestille mig, at man kan være andet 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AirBNB