The oversize denim jacket

In the fitting room

Opdateret for nylig107-001Opdateret for nylig108Opdateret for nylig105Sneakers: Nike / Dress: Envii / Blazer: Only / Scarf: H&M

Hihi, så fandt jeg mit overførselskabel! Og det var ikke engang placeret et kompliceret sted. Jeg kunne bare ikke overskue det midt i alt mit rejsegear. Jeg er efterhånden vant til at leve i en rejsetaske, men derfor nyder jeg ikke altid, selv at skulle bære alt jeg har med mig hele tiden.
Dette outfit er fra i fredags, vores første hele dag i London. Dagen stod i shoppingens tegn, og jeg var med det in mente ganske tilfreds med mit outfit, som var ganske simpelt og let at få af og på. Generelt er jeg stor fan af en simpel, men smuk hverdagskjole tilsat sneakers. Med en lang jakke og et tørklæde ovenpå bliver det tilpas afslappet, men alligevel cool og feminint. Og så kan det flagre lidt i vinden! Haha.

Hav en dejlig dag!

I wore this outfit last Friday, which were our first full day in London. It was perfect for all the shopping we were going to do! And by that I mean easy to get off and on 😉 I am a big fan of a simple dress for everyday use, especially with sneakers. Though my outfit was casual it still felt cool and feminine due to the long blazer and the scarf I was wearing too.
Have a lovely day!

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The oversize denim jacket