Simple, messy hair we wanna wear

London calling

Opdateret for nylig154

Det der rejseri, ikke? Det kan jeg slet ikke få nok af. Så i aften tager jeg altså til London på weekend. Det bliver et par dage i hyggens tegn, uden spejlrefleks kamera og turistattraktioner jeg skal nå. Jeg skal over og besøge to søde piger, som jeg rejste en del med i Asien. De er begge rigtige londoners og det er sgu altid fedt at hænge ud med mennesker, der har boet længe i nogle af verdens kæmpebyer! De kender forhåbentlig alle de fedeste spots i byen 🙂 Hende jeg skal bo ved, bor for resten i gå afstand fra Oxford Circus – hvor fedt er det ikke lige?! (*Emoji med kæmpe øjne*) Så så man ellers lige mig bruge mine alle mine penge på unødvendige highstreet køb!

Men den der udlængsel? Den tror jeg altså ikke bare lige går væk. Jeg har været I Danmark i 3 uger i dag, og jeg er allerede mere end klar til at komme på eventyr igen. På den ene side håber jeg aldrig, at dét ændrer sig – og alligevel. Jeg ved sgu ikke, hvad jeg skal gøre, hvis den udlængsel ikke formindskes bare en lille smule i fremtiden. Så bliver det da en evig pinsel at skulle slå sig ned engang!

Jeg håber I får en fantastisk weekend, enten med fyldt med rejser (store som små) eller masser af drømme om dem 🙂

I cannot get enough from travelling. So tonight I am going to London for the weekend! I am going to have a wonderful time with two sweet girls I met in Asia. They are both real londoners and I look so much forward to hang out with some local people! I hope they know all the good spots in the city 😉
Today I have been in Denmark for 3 weeks and I am already longing for more adventures. Maybe my wanderlust will never fade? I kind of hope so (and yet I don’t). It will be too difficult to settle down sometime in the future if it doesn’t!

I hope you all have a fantastic weekend with lots of travelling or lots of dreams about travelling 🙂

IMG_1672

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple, messy hair we wanna wear