Pink walls

Don’t do this Ganni

Opdateret for nylig23Øverste billede lånt fra Andrea Rudolphs Instagram

Da smukke Andrea Rudolph lagde det fine billede af hendes kaffepause op på instagram for 2 dage siden, var jeg straks solgt. Hun er iført nok verdens fineste skjorte. I kommentarerne lød det, at den er fra Gannis forårskollektion, og jeg måtte straks ind og lede. Jeg har nu tjekket hele deres webshop igennem 3 gange (!) uden held. Inklusiv andres webshops som Zalando, Asos, Trendsales og Bootz som også alle forhandler mærket. Hvor er den henne??? Dette har forvandlet sig fra et forårscrush til en besættelse, og meget af det er stædighed. For jeg synes altså ikke det kan være rigtigt, at den ikke er at finde nogle steder på nettet! Spøgelsesskjorte, I must say.
Så hjææælp – please. Forhandles den kun i butikkerne? Er jeg bare super blind, eller har jeg glemt nogle hjemmesider? Det er virkelig spøjst, at den ikke engang er at finde på Gannis webshop!
Til gengæld er den fine lyserøde pom-pom strik at finde derinde. Og nøj, den er også fin! Men ikke ligeså fin som skjorten… Især på grund af prisen – ved ikke om jeg nogensinde kan få mig selv til at give 1.199,- for noget lyserødt.
Så damn you Ganni! Vores forhold er ikke ligevægtigt. Du giver mig ikke, hvad jeg leder efter, men frister til gengæld med alt muligt andet.

3

  • Bettina

    Bustrupvej 40

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

    Jeg har det på fuldstændig samme måde. Jeg har ledt og ledt, googlet de mest mærkelige sætninger ang. den skjorte, som jeg bare MÅ eje. Så hvis du finder den, må du endelig skrive HVOR…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ida Johansen

      Den skjorte vil bare ikke findes! Men jeg skal nok give lyd, hvis jeg støder på den – den er simpelthen for lækker! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink walls