I do like Mondays

Society 6

Opdateret for nylig9
Elefant: HER, Verdenskort: HER, Mørk kvinde: HER, Skull: HER, Giraf: HER, Ulv: HER, Triangleprint: HER, Påfugl: HER, Mint print: HER, Fjer: HER
Jeg har opdaget den FEDESTE hjemmeside for plakater/billeder efter at have set det mint-farvede billede i et indlæg fra HOMESICK.  Hjemmesiden hedder Society6 og har et kæmpe udvalg af plakater, hvor du selv kan vælge størrelsen på den (og prisen er heraf). Colllagen viser nogle af mine favoritter. Jeg synes for eksempel at giraffen, elefanten og den mørke kvinde kunne være rigtig fede at hænge sammen. Jeg er desuden helt vild med påfuglen også. Glæder mig så sindssygt meget til, at jeg skal igang med at style min kommende lejlighed – billeder på væggene er jo en kæmpe del af et cool og personligt hjem. Så jeg må nok hellere investere i nogle fede billeder fra Society6 😉 Priserne er nu helt rimelige i forhold til hvad jeg synes fede plakater ellers kan koste. De starter på Society6 ved typisk 16-17 $ (hvilket er cirka 93 kr) og bliver så lidt dyrere jo større plakaten skal være. Happy plakat-shopping derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I do like Mondays