Update #7

wanna wear streetstyle

Indefor streetstyle er der for mig at se to kategorier: outfits jeg har lyst til at have på, og outfits jeg inspireres af. De to kategorier fungerer godt til hver deres formål og krydser selvfølgelig også ind over hinanden. Outfits man gerne vil have på, skulle meget gerne også være inspirerende, og ligeledes skal inspirerende outfits også fungere godt i sammensætningen og være pæne for, at man overhovedet kan bruge dem til noget.
Jeg synes det er vigtigt, når jeg laver et indlæg om streetstyle, at jeg vælger, hvor fokus skal ligge og ikke blander de to kategorier sammen. For der kan være MEGET forskel på noget man inspireres af, og noget man rent faktisk kunne finde på at iklæde sig in real life.
Så jeg starter i dag med lidt lækker streetstyle i form af outfits, man rent faktisk kunne tænke sig at gå i. I morgen vil jeg så bringe nogle billeder fra den anden kategori.
Opdateret for nylig24 Opdateret for nylig25

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update #7