Outfit

Tanker omkring blogging

me-me-me

Bloggen er kun lidt over en uge gammel og tankerne om den ligeledes. Det faldt mig pludselig ind i dag, at jeg har startet en blog, jeg gerne ville have skulle have et fashion/beauty præg, med verdens dårligste timing! For mig gav det mening at starte den op nu her, så jeg kunne nå at sætte mig ordentligt ind i det inden jeg skulle ud og rejse, så den der kan fungere som en updater for dem som gerne vil vide hvad jeg render rundt og laver i den store verden. Men indtil da, samt når jeg kom hjem, er mit ønske jo, at den ikke bare skal handle om mig (personligt), men ligeså meget om tøj og makeup – og de ting jeg elsker.
I dag indså jeg så: hele mit næste år skal alle de hårdttjente penge, der (forhåbentligt) vælter ind på min konto jo gå til enten rejse eller praktiske ting! Hvordan skal jeg få råd til at købe lækkert tøj og smukt makeup som jeg kan vise frem? Hmm. Nu har jeg jo heldigvis rigtig meget af begge dele – det er bare sjovere at have noget nyt at vise frem!
Og det at have noget særligt at vise er vigtigt, da det fjerner fokus fra mig personligt. Jeg har det svært med den egoisme en blog egentlig opfordrer til – derfor tænker jeg meget over at lade indlæg handle om emner eller være til inspiration. Så det hele ikke bare bliver Ida, Ida, Ida. For selvfølgelig skal en blog være personlig (og så er den også sjovere at følge 🙂 ), jeg vil bare ikke have en dagbogslignende én. Jeg vil aller helst inspirere og sætte tanker igang! Om det så må betyde, at det jeg viser frem ikke er fra de nyeste kollektioner, så må det være sådan. Jeg er alligevel ofte til klassisk tøj, der kan mixes og matches og derved også fungere i mere end én sæson! Dog elsker jeg tøj så meget, at det ville komme bag på mig, hvis jeg ikke fik købt noget det kommende år 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit