Room tour

20% off Asos TODAY!

Opdateret for nylig127

Hat: HERE / Sunglasses: HERE
Da jeg opdagede denne promocode til Asos.com, som KUN duer i dag, var der ligesom intet til at holde mig tilbage mere. Jeg har egentlig ikke brug for nogle tilføjelser til garderoben lige nu (men hva fa’en, men er vel pige!), så derfor ville jeg kun købe noget, jeg gerne ville have med til Asien, og det blev så disse to cool accessories. Hatten er faktisk ret nødvendig (og fucking fed… og billig), da jeg alt for nemt bliver solskoldet i hovedbunden. Så den skal nok hjælpe mig. Og så elsker jeg bare solbriller med spejlglas. De ultimative stalker briller, da folk ikke kan se, hvor du kigger hen 😉

When I found this promocode to Asos.com that ONLY works today, there was nothing that could hold me back. I don’t really need anything new in my wardrobe right now (but I AM a girl, you know!), so that is why I only wanted to buy stuff that I want to bring with me to Asia – and that was these two cool accessories. I easily get really sunburnt in my scalp, so the hat will hopefully help me a lot. And I just love mirrored sunglasses! They are the ultimative stalking device, because people can’t see where you are looking 😉

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Room tour