Fall is coming! Let's embrace it.

Psst! Asos premium oversized jumper in mohair

image
Asos Premium Oversized Jumper in mohair, 50£, find it HERE

Denne sweater ville være PERFEKT til min kommende weekend, som skal bruges på familietur et sted (højst sandsynligt i en skov) i Sønderjylland med hele den pukkelryggede. Jeg skal komme mig over min jetlag, spise god mad, gå lange ture og catche up med min familie. Som jeg jo har savnet for pokker!
Men ville bare lige give tippet videre om denne lækre sweater. Den ser noget så blød ud, og det, at den er Oversized gør den bare endnu bedre at putte sig i! 50£ er sgu godt givet ud for noget der både indeholder mohair uld og almindelig uld. Det ville være dumt af mig at købe den, når jeg nu kun kan bruge den indtil midten af oktober, så please køb den en eller anden! Den fortjener at blive nydt til fulde en hel sæson.
Gooood weekend! Må I alle have massere af tømmermænd, der er værre end min jetlag! 😀

This sweater would be perfect for this weekend! I am going away with my whole family (probably somewhere in the woods), and I am going to spend it recovering from the jetlag, eating good food and have nice, long walks. Ans of course catching up with my family! I have missed them.
I just wanted to pas on the tip with this perfect sweater. It looks so soft and nice to cuddle in because it is so oversized. And 50£ is really nothing for something made of both mohair and wool. But it would be stupid of me to buy it when I can only wear it to the middle of October, so please buy it somebody else! It deserves to be worn and enjoyed for a whole season.
Have a nice weekend! May you all be more hung over than I am jetlagged 😀

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall is coming! Let's embrace it.