The perfect blazer

Room tour

IMG_4766

IMG_4762Lampe: Muuto / Stage: Muuto, “The more the merrier” / Vase: Lyngbyvasen by Hilfing Design
IMG_4767Lyskæde: Bilka / Vase: KählerIMG_4776Skrivebordslampe + lammeskind: Ikea / lyserød makeuppung: Lisbeth Dahl
IMG_4796 IMG_4799

IMG_4786Forlængerledningsskjuler lavet af trækugler på snor, der er spændt fast til ledningen. Fundet på Homesick.nu.

Se! Så er der sgu både lyskæde og helt nyt værelse på bloggen. Er rigtig glad for det, selvom den minimalistiske stil ikke rigtig er til stede, haha! Jeg ville dog gerne have det hyggeligt, og det synes jeg også det er blevet. Den har stået på flere DIY’s, da jeg både har malet min tøjgren hvid (og jeg elsker det “slidte” look den har fået), og lavet min forlængerledningsskjuler, som jeg også synes er meget sjov.
Spejlet er et gammelt et, min mor havde stående, og hold op hvor er jeg glad for at jeg måtte få det! Det passer virkelig perfekt. Mit skrivebord er også meget mere passende som sminkebord, da jeg jo ikke laver lektier mere 😉
Jeg håber I kan lide det! God søndag <3

Look! Fairy lights AND my whole new room! I am so happy about how it turned out, even though the minimalistic style is not even slightly present, haha! I wanted a cozy room and I think it turned out that way too. I did two DIY’s this week, I painted my wooden clothingrack white (I love the look of it now) and made the wooden balls that hide the extension cord, which is also really funny. 
The mirror is and old one that my mom had, and I am so glad that I could have it. It is perfect! My desk is also much more appropriate as a dressing table, because I don’t do homework anymore 😉
I hope you like it! Have a nice sunday <3 

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect blazer