Classic vs Sporty

Are you a member?

Indspilning i fuld skærm 27-09-2013 122218

Billedet siger nok det meste. Men jeg vil gerne sprede budskabet med members.com.
Det er en “klub” du skal ansøge om at blive medlem af (og så kan man rigtig føle sig speciel, når man bliver optaget). Når man er blevet medlem (og det er nemt), får du adgang til deres hjemmeside som vrimler med tilbud på både tøj, sko og smykker. Hvert mærke har tilbud, der fungerer i 4 dage, så man skal være hurtig med at slå til, da der konstant er udskiftning på de tilgængelige varer. Det vil så også sige, at der hele tiden kommer nye mærker til! Der er både tøj til kvinder, mænd og børn, samt en “home” og en “travel” afdeling. Jeg har selv købt to par jeans derinde, da de engang havde tilbud på Dr. Denim jeans, samt nogle Støvler fra Nelly. Det er næsten alle forskellige brands man kan finde derinde og det er nogle sindssyge rabatter man kan få.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Classic vs Sporty