Light it up

Doing it a little street

BYijo BYijo1 DSC03258

Beanie: Asos / Tee: Forever Lou Lou / Sneaks: New Balance
Sådan ser jeg ud i dag, kører lidt den street stil 😉 Er det mon noget jeg kan “pull off”?
Jeg kan godt lide at skifte mellem forskellige stile, så man ikke altid har det samme udtryk. Og så er det jo også med til at afspejle ens sindstilstand den pågældende dag – nu ikke fordi jeg er mega hardcore denne mandag (skal hverken ud og røve en bank, være provokerende eller kaste særlig mange håndtegn), men nogle dage har man i hvert fald ikke lyst til at se feminin ud. Det ville da også være lidt kedeligt, hvis man altid gik i tøj der mindede om hinanden eller var inde for samme stilart. Næ nej du, sådan vil jeg ikke være!
Jeg vil gerne både være hende der kan gå i fine ballerinaer, høje sexede støvler (yeah right for det går jeg nogensinde i..) og sporty sneaks. Pt bliver det mest til det sidste (er jeg virkelig blevet så gammel, at jeg finder komfort i fodtøj vigtigt?? Well.. ja!)
Rigtig god mandag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Light it up