Sneakpeak

Golden spikes

DSC03954 DSC03949 DSC03947Shoes: Nelly / Stockings: H&M / Skirt: H&M/  Shirt: Hearts&Bows
Nederdelen er en rigtig oldie, som jeg for noget tid siden har fundet frem fra gemmerne og er begyndt at bruge igen. Og den er faktisk rigtig fin, selvom billederne ikke yder den meget justice.  Det yderste lag på den er i noget tylagtig stof med roser syet på, sagt med andre ord er det en ret feminin sag.
Trøjen købte jeg sidste efterår, da jeg var i Manchester og de der spikes er måske en smule “so last year”, men det var nu meget rart at have den på igen. Den fungerer i hvert fald fint med en feminin nederdel, synes jeg. Og det føles lidt som at have ekstra smykker på med de gyldne spikes der.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakpeak