20% off spring styling at Asos

Angelica Blick x Bik Bok

6Y8B0994 6Y8B2311 6Y8B2785 6Y8B3488-1 6Y8B4079Billederne er lånt fra Angelica Blicks blog.

Nej, nej nej! Aller skønneste Angelica  har lavet den flotteste kollektion for brandet Bik Bok! Grunden til, at denne gode nyhed bliver forbundet med 3x nej, skyldes, at kollektionen kun udkommer i Sverige, Norge og Finland! (!?&%) Hvad sker der lige for det? Jeg troede at Danmark hørte med i den gruppe! Nå, men man kan håbe, at tøjet i det mindste kan shippes til Danmark, for kollektionen vil nemlig også være at finde på nettet.
Angelica er personligt, en af de største inspirations kilder for mig. Hun har opnået utrolig meget og lever det vildeste liv fyldt med masser og rejser og tøj.. Åh, hendes tøj… Tør slet ikke tænke på, hvor stor hendes garderobe er! Hun har nærmest et helt nyt outfit på hver dag, og de er altid sindssygt gennemførte.
I forhold til kollektionen for Bik Bok, så er den mere end godkendt. Både den lange kjole og det blomstrede suit er lige i øjet, og noget der meget gerne må bo hos mig!
Kollektionen udkommer på nettet d.26 april, så lad os lige holde øje med den, når datoen nærmer sig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% off spring styling at Asos