Just wondering...

Summer hair

Opdateret for nylig18Alle billeder er fundet på Pinterest.

Jeg har skrevet det før: jeg er elendig til hår og frisurer! Men når jeg ser billeder som disse, bliver jeg alligevel inspireret til at give mig i kast med fine sommerfrisurer. Jeg har bevidst kun valgt simple frisurer, hvor håret gerne må være lidt rodet og tilfældigt. Udover, at jeg personligt synes det er rigtig fint og sexet til sommer, så skulle det jo også gerne være noget almindelige mennesker kan finde ud af at sætte! Og jeg tror endda også, at jeg kan være med på disse 😉 Får I også lyst til at eksperimentere med diverse rodede frisurer? Det fungerer jo godt både med knold, hestehale og fletning!
Opdateret for nylig20

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just wondering...