artRAVE: The artpop tour

I Did it

1925342_10202574590619814_1395139808_nJep, jeg har fået pandehår! Eller det fik jeg faktisk sidste onsdag. Jeg er nok egentlig stadig i tilvænningsprocessen, hvor jeg lige skal finde ud af om jeg rigtig kan lide det. Det er også derfor, der ikke er kommet billeder op af det noget før. Jeg har slet ikke fortrudt det, og det er også fedt med forandringen. Jeg skal bare lige lære mig selv at kende med pandehår, hvis det giver nogen som helst mening? Og lige se det an. Og lære at sætte det. Det var selvfølgelig pænest den dag det blev klippet, men der var det jo også frisøren, der havde sat det! Typisk. Jeg er bare ikke god til hår 😀
Men TADAAA! Mit nye jeg.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

artRAVE: The artpop tour