wanna wear streetstyle

the inspirering streetstyle

Den type streetstyle jeg vil vise idag, skulle meget gerne være med outfits, der er en smule vovede, men som stadig fungerer som inspirationskilde for os. Altså noget vi ikke nødvendigvis ville bære til hverdag (eller på nogle som helst andre tidspunkter), men som stadig har en værdi. Det behøver ikke være outfittet i sig selv, der er det inspirerende. Det kan ligeså godt være farverne, poseringen, materialerne eller stilen. Bare sug til jer!
Denne type streetstyle er oftest det der ses ved modeuger, hvor det gælder om at være så skør og ekstravagant som muligt. Tror altså ikke på, at der er nogen der ser sådan ud, på en helt almindelig onsdag!
Opdateret for nylig26 Opdateret for nylig27

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

wanna wear streetstyle