Sunday

Things don’t always work out

IMG_3735Dette bliver et ret personligt og meget sårbart indlæg fra min side. Min kæreste og jeg har valgt at gå hvert til sit efter 4,5 år. Det har været den sværeste beslutning i mit liv, og jeg står nu tilbage en smule svækket og utrolig bange for, hvad der venter nu. Det jeg frygter mest er ensomheden. Jeg har ikke været rigtig “alene” siden jeg var 16 år. Det er aldrig nemt at gå fra hinanden, i sær ikke når man er kæreste med sin bedste ven. Men vi lever hvert vores liv – han som utrolig dygtig kok på en af Danmarks førende restauranter (og jeg er så stolt af ham), og mig som… ja, lidt hos mine rødder i Vestjylland, men aller helst et eksotisk sted ude i verden. Jeg har aldrig glædet mig mere til at komme afsted! 19 dage to go… Men jeg vil bare lige give en lille heads up på, hvad der foregår lige pt.
Jeg vil rigtig gerne arbejde utroligt meget med bloggen inden jeg tager afsted, men hvis det glipper en gang i mellem, så ved I nu hvorfor.
Jeg håber I alle har det godt derude, og pas nu på hinanden, for hulen! <3

This is really personal. My boyfriend and I have decided to split up after 4,5 years. This is the hardest decision of my life, and I stand now really insecure about what is going to happen. What I fear the most is the loneliness. I haven’t really been “alone” since I was 16 years. It is never easy to end a relationship, especially when you are dating your best friend. But we just live separate lives – he is an amazing chef at a top restaurant in Copenhagen (and I am so proud of him) and I… I spend some time in the Western Part of Jutland where I grew up, but what I like the most is to travel around the world. I have never been so excited about leaving Denmark! 19 days to go… But I just wanted to give you a little heads about what is going on. I really want to work on the blog before I leave, but if I miss it from time to time you now know why. 
I hope everybody out there is feeling good – please take good care of the people around you! <3

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday