Society 6

I would like to own a fluffy cardigan

Opdateret for nylig101. Asos, 244 kr. HER / 2. Oasis, 423,5 kr. HER / 3. Asos, 357 kr. HER / 4. Asos, 423,5 kr. HEROpdateret for nylig115. Notion 1.3, 599 kr. HER / 6. Sisters Point, 349 kr. HER / 7. Noisy May, 449 kr. HER / 8. Object, 349 kr. HER
Det der fluffy garn, der er noget så blødt, minder mig om min barndom, hvor jeg som 8-årig selv var iført en trøje i netop sådan noget garn som min mor selv havde strikket. Og nu er det sørme vendt stærkt tilbage! Jeg har tænkt rigtig meget på, at jeg gerne ville have sådan en blød, lækker cardigan igen – og der er jo en del på markedet netop nu. Det er bare rigtig dårlig timing, hvis jeg går ud og køber sådan en sag, bruger den i et par uger, hvorefter den så kan ligge i mit skab (eller hænge på min tøj-gren) i 3 måneder mens jeg er på eventyr. Og når jeg så kommer til Danmark igen i Februar – ja så er jeg sikkert træt af den. Jeg føler i hvert fald, at det er en smule spild af penge fordi den snart står på sommertøj for mit vedkommende, selvom jeg egentlig sukker en del efter sådan en lige nu. Ja, ja first world problems, I know 😉 Så længe jeg ikke har mere at bekymre mig om, så går det da vist meget godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Society 6