Beautiful animals

Au revoir, Auf wiedersehen, see you, bitches

DSC03850Hvis alt går vel, sidder jeg lige nu i et fly mange kilometer over jorden. Jeg er på vej til Miami, hvor jeg skal mødes med min veninde. Vi kommer til Danmark igen i februar, så indtil da kommer bloggen i høj grad til at være en “rejseblog”, hvor jeg vil skrive om hvad vi laver i USA og på Jamaica og så vil jeg selvfølgelig lægge en masse billeder ind.  Jeg har også planlagt en del indlæg, så der kommer også “normalt” indhold herinde. Jeg ved dog ikke hvor ofte jeg kan komme til at blogge, da jeg ikke er sikker på, hvor ofte jeg har internetforbindelse osv – det bliver nok ikke dagligt. Jeg vil prøve at opdatere så ofte som muligt. Ellers er det også muligt at følge med på instagram, hvor jeg hedder “idajo93”.
Ha’ det bra så længe!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautiful animals