Light, the soft way

Update #6

IMG_2133 IMG_2143 IMG_2151 IMG_2157 IMG_2162 IMG_2173 IMG_2200 IMG_2202Alle billeder er uredigerede

Turen so far: 
Onsdag d.19 marts: Ankomst, New York/Staten Island 
Torsdag d.20 marts: Philadelphia Premium Outlets (Jep, det tog en hel dag!) 
Fredag d.21 marts: Philadelphia, Pennsylvania + Washington D.C., Maryland 
Lørdag d.22 marts: Hiking i Great Dismal Swamp National Wildlife Refuge, Virginia
Søndag d.23 marts: Savannah, Georgia + Jacksonville, Florida 
Mandag d.24 marts: Saint Augustine, Florida + Cocoa Beach
Tirsdag d.25 marts: Jensen Beach, Florida + Legacy Farms 

Onsdag d.26 marts: Miami + Miami Beach 
Torsdag d.27 marts: Hiking i Everglades National Park, Florida 
Fredag d.28 marts-Mandag d.31 marts: Florida Keys
Tirsdag d.1 april: Hiking i Everglades National Park + Fort Myers Beach
Onsdag d.2 april: Siesta Key + Tampa

Hiking i Everglades National Park (FØRSTE GANG)
Jeg er ikke et kæmpe friluftsmenneske. Alligevel har Emma og jeg været overbeviste om, at HIKING – det må lige være sagen! Vi har hiket i Virginia, hvilket var fedt, men meget sådan en “nu-går-vi-ud-og-så-vender-vi-om-når-vi-ikke-gider-mere”-tur. Det var derfor ikke det, vi ønskede, da vi ville ud og hike i Everglades National Park (kæmpe område i det sydlige Florida, kendt for mange vilde alligatorer). Det er ligesom ikke så frilufts-overskuds-agtigt at gå ud og så vende om og gå samme tur hjem.
Vi var optimistiske og begav os i torsdags ud på en 9 kilometers-rute (én vej) og tænkte, at vi skulle nok finde en smart måde at finde tilbage på. De 9 kilometer to godt og vel 2,5 time, og jeg nåede her at skifte fra mine adidas sko, som klemte, til mine Birkenstock-slippers (!). Dumt valg, Ida.
Som man nok kan gætte sig til, gik det ikke så snildt på hjemturen…
Vi tjekkede på et kort og besluttede derefter at gå en anden vej hjem. En ny sti, troede vi ville føre os ud til den store vej vi var kommet fra med bilen, og den kunne vi så bare følge tilbage til Pia the Kia. Efter en time på den “nye” sti (uden at finde nogen stor vej), opgav vi. Det tog altså en time yderligere for at komme tilbage til vores oprindelige hikingtrail og DEREFTER 2,5 time for at gå de 9 kendte kilometer tilbage til bilen. #%&#!!/#%
På daværende tidspunkt havde jeg konstant mygge-summen i mine ører og kunne næsten høre dem smæske sig i mit blod. Mine fødder var desuden blevet til 6 store vabler. I was not amused, so to speak. Hele denne herlighed tog omkring 6,5 time midt på dagen, i 30 graders varme. Vand var der ikke nok af. Solcreme var der intet af.
Vi regnede ud, at vi havde trasket cirka 25-30 kilometer rundt i Everglades den eftermiddag. Jeg var ynkelig og træt efter cirka halvdelen af tiden. Mine ben var udmattede som aldrig før. Gå ALDRIG så langt i dårligt fodtøj! Det betalte jeg virkelig for, de følgende dage.
Oprindeligt var planen, at vi efter vores hiking ville tage en nat i Pia the Kia, men det blev et stort NEJ TAK fra mig, mine fødder og mine myggestik. Klokken 21 om aftenen var vi endelig så heldige at finde et über hippie-hostel i Florida City, som lige havde plads til to trætte tøser. Det var faktisk så fedt et sted, at vi vendte tilbage og sov der i mandags også! Der var både platforme i træerne og små hygge-huler i haven, man kunne sove i. Det bedste var dog deres fresh water pool i haven med tilhørende vandfald. Efter den gåtur var det liiige, hvad vi trængte til 🙂
I dag (efter min krop er kommet sig), fortryder jeg ikke vores tur. Jeg ville dog aldrig(!) gøre det igen! Men man finder virkelig ud af, hvor meget man kan yde, selvom man er træt, sulten, forbrændt, klam og vablet – og følelsen af, at man sgu gjorde det alligevel – den er fed!

P.S Nej, vi så fanme (pardon sproget) ikke engang nogen alligatorer! Det vildeste vilddyr vi oplevede var et par guldsmede på størrelse med vores hænder. Derfor var vi jo nødt til at vende tilbage til Everglades i tirsdags for at få en rigtig alligator tur. Men mere om den senere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Light, the soft way