Free printable prints

Triangl

Opdateret for nylig131Opdateret for nylig1321: HERE / 2: HERE / 3: HERE / 4: HERE / 5: HERE / 6: HERE / 7: HERE / 8: HERE / 9: HERE

Jeg siger jer! Badetøj i neopren er det nye. Det er noget spøjst noget det neopren der, det ligner lidt, at det slet ikke er virkeligt, men derimod noget der er skabt på en computer. Men wow, hvor ser det godt ud! Disse bikinier er alle af det australske mærke Triangl, som virkelig laver lækre sager. Alt deres badetøj er holdt i dette materiale, og jeg har så mange favoritter, at jeg var nødt til at vise jer 9 af dem! Man kan virkelig se på dem, at kvaliteten er i orden, og jeg er sikker på, at de alle gør noget godt for din tan, og får dig til at se ekstra solbrændt ud – win, ikke?
Jeg er i hvert fald utrolig bitter over, at jeg ikke har nået at få mig bestilt en af disse badboys (den kan sgu nok ikke nå at komme til Danmark, før jeg smutter), men nu ville jeg lige give tippet videre! Priserne ligger mellem 79-89 USD, og det er sgu en helt fair pris for så lækkert badetøj (hvis det vel og mærke ikke bliver snuppet i tolden, haha!).
Hvis jeg skulle vælge en favorit af disse, så kan jeg ikke. De er alle for pæne. Men 6 og 9 er godt nok for vilde! Og 3 og 4… Og… (Sådan fortsætter det hele vejen igennem).

Neoprene swimwear is the new shit! I am just saying…
Neoprene looks so funny. Like it is not even real and just made on the computer. But OMG it looks so good! These bikinis are from the Australian brand Triangl, which makes really nice swimwear. Everything is in this neoprene material and I have so many favourites that I had to show you 9 of them! You can really see that the quality is good and that they all do something good for your tan. I am sure everybody would look really sunkissed in one of these babies. 

I am very bitter that I did not order one of these a long time ago (if I order them now, they won’t hit Denmark before I leave for Asia), but I just wanted to pass on the tip anyway. The prices are very reasonable and are between 79-89 USD. 
I can’t decide which one is my favourite even if I had to! They are all so pretty. I love number 6 and 9. But also number 3 and 4… and…(and this just continues).

IMG_1672

2

 • Kathrine Johansen

  Det er noget rigtigt lækkert badetøj, og jeg er vilde med dem. Men jeg har bare ikke pengene, så derfor bliver det ikke mig, der skal være lækker i sådan en, i denne omgang <3

  Knus <3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Johansen

   Ja, det er lidt pricy… Så det er godt det er så meget andet pænt og også billigere badetøj derude 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Free printable prints