Ready for the beach? Remember the beach essentials

Dreams for the future

d5acd10a13916b3875404a4cd8398b02
Enhver mand (og kvinde) er sin egen lykkes smed, med nogle gange kan det saftsuseme være svært at vide, hvilken vej der fører til mest af denne omtalte lykke.
Som ung og naiv har jeg MANGE drømme og ting jeg gerne vil, og realisten i mig fortæller mig også (med en meget lille og pibende stemme, helt bagerst i hovedet), at jeg nok ikke kan nå alt. Men åh, jeg vil så gerne gøre det hele, nå det hele og kæmpe for det hele. Også selvom mine drømme til tider kan skræmme mig gevaldigt. Men hey – hvis det ikke skræmmer dig er det jo ikke en rigtig drøm.
Mine drømmer indbefatter ting som:
– At bo i New York 
– At tage på interrail i Europa en sommer 
– At kunne tjene penge på at rejse (somehow!) 
– At arbejde med dyr som frivillig et eksotisk sted 
– At blive en fantastisk blogger og eventuelt kunne leve af det
– At få en base og et hjem i København
– At komme til Oceanien og opleve paradis
– At rejse rundt i Mellemamerika som backpacker
– At få et fantastisk studieliv en gang 

Mange af mine drømme hænger sammen med spørgsmålet om at turde – tør jeg virkelig flytte til New York engang?! Tør jeg at rejse rundt i Mellemamerika som backpacker? Det skal skræmme dig en smule. Men mange af drømmene hænger også sammen med hårdt arbejde. Du er nødt til at kæmpe for det, hvis det skal gå dig godt. Alle de rejser jeg skal på, koster jo penge, så de skal jo tjenes. Jeg skal og jeg vil også kæmpe røven ud af bukserne få at blive en bedre blogger, og sådan er det bare.
Everything you want is on the other side of fear – and hard work.
Jeg håber, at jeg kan nå alle de ting jeg gerne vil! Men jeg skulle også gerne have et helt liv til det 😉 Så er spørgsmålet så bare, hvor jeg skal starte?

Everybody is the master of their own happiness, but it is hard to know which dreams to follow to get the most happy. I am young and naïve and therefore have a LOT of dreams and things I want to accomplish in life. But the small realist in me is still telling me that I might not have time for everything. But I want to do it all soo bad and I want to fight for it all! Even though my dreams scares me a lot. But if it does not scare you – it is not a real dream. 
My dreams are things like: 
– Live in NYC 
– Do interrail in Europe one summer
– Being able to earn money while I am travelling (somehow!) 
– Working as a volunteer with animals some exotic place around the world. 
– Be an amazing blogger and maybe being able to make a living of it
– Get a home in Copenhagen 
– Go to Oceania and experience what I believe is paradise on this earth
– Travelling around Central America as an backpacker 
– Having an amazing life as an university student 

With many of my dreams the question about daring is also coming up. Do I really have the guts to move to NYC? Being a backpacker in Central America?! 
But a lot of the dreams is also about hard work. All the travelling I want to do is expensive, so I will have to work my a** off, to pay for it. If I want to be a succesful blogger I also have to work really hard for that – and I am going to. 
Everything you want is on the other side of fear – and hard work. 
Now the question is only; where should I begin?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready for the beach? Remember the beach essentials