Mother nature gets golden

Suit up

DSC03590 DSC03593 DSC03596-001 BYijo8Boots: Creatón / Pants: Vero Moda / Shirt: Secondhand
Mit outfit fra i torsdags har virkelig suit-tendenser! Men jeg er vild med kontor/business looket, så det er fint med mig 😀 Tænk, at jeg valgte at billederne skulle tages op ad vores mustensmur. Vores brune murstensmur, som altid har været en torn i øjet på mig. Da jeg var lille gik jeg meget op i farver; hvad farve mit værelse var (orange), min cykel (blå/gul) og ja vores hus i forhold til andres (hvorfor var vores brunt, når næsten alle andre huse på vores vej er røde eller gule?? Lille mig var ikke tilfreds). Men de dage er jeg vist kommet over 😉
I dag står den på michelin-besøg! Min kæreste og jeg skal på Restaurant Relæ, som vist nok ligger et sted på Nørrebro, og som vist heller ikke koster en bondegård. Det bliver spændende at prøve! Min kæreste går som kokkeelev på en gourmetrestaurant (Congo i Store Kongensgade) en del op i mad og restaurantbesøg, så vi har været en del steder efterhånden. Jeg er dog ret sikker på, at dette kun er mit andet besøg på en restaurant med Michelin stjerne. Det første besøg var på Formel B tilbage i Januar og det var fanme (pardon mit sprog) godt! Bliver spændende at se hvordan Relæ er i forhold til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mother nature gets golden