A big decision - update

Pink walls

Opdateret for nylig17Boots: Asos / Pants: Jacqueline De Yong / Jacket, scarf: H&M / Bag: Calvin Klein

Et sandt kontrastbillede! Den rosa facade var ikke altså ikke til at stå for. Jeg elsker de mange farvede huse i København! Det er så charmerende. Men her ses min ny dunjakke i aktion. Det fremgår lidt bedre her at den er mørkeblå, og ikke sort. Den er bare vildt lækker!

Disse billeder fra i lørdags, som var en helt speciel dag. Den dyreste dag i mit liv faktisk! Om morgenen tog Tine og jeg ud til Miks tattoo på Vesterbro, hvor vi blev mødt af en lang kø. Fredag og lørdag er walk-in dage, hvor de ikke bruger tidsbestilling, men at man bare bliver skrevet på en liste, og så bliver man ringet op en halv time før det er ens tur. Jeg blev tatoveret på foden om eftermiddagen (seriously – don’t do it! Worst pain of my life).
Vi tog efterfølgende hjem til Tine og fik købt flybilletter både til London i maj og vores billetter til Asien til sommer. Det var totalt nervepirrende at bruge så mange penge på en dag. Jeg er til gengæld også super lykkelig nu! Masser af gode ting er i vente 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A big decision - update