Au revoir, Auf wiedersehen, see you, bitches

I’m on my way

20131117-124408.jpg

Alle farveller er sagt og knusene er givet. Nu er jeg på vej. Dagen føltes allerede meget lang og jeg er ikke kommet længere end London, Heathrow (en lufthavn der lever op til mine forventninger i størrelse, men ikke i shoppe-smag). Så jeg har mest bare brugt tiden på at sidde og kigge på folk (så mange typer i en lufthavn) og orientere mig. Jeg sidder nu og venter på at boarde og det kan kun gå for langsomt! Så tænkte at jeg lige ville checke ind og sige Hej 🙂
Next stop: sunny Florida!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Au revoir, Auf wiedersehen, see you, bitches