Update #3

New in: Floral bikini

IMG_1798 Asos bikini, top HERE, bottom HERE, / Sunglasses: H&M / Nailpolish: E.l.f

Nu er dette indlæg så lavet mens jeg stadig var i kolde Danmark og var helt begejstret for min netop modtagne bikini. Jeg håber, HÅBER, at jeg lige nu (eller i hvert fald snart) har dette outfit i brug ved en lææækker strand i Florida! Jeg havde først bestilt en anden bikini inde på Asos, men som jeg også har skrevet tidligere, så var den aaalt for lille. De er altså ret små i størrelserne derinde. Jeg gik selvfølgelig en størrelse op i overdelen, da jeg bestilte denne, men den er sgu stadig lige lille nok.  Så det skal altså lige huskes, hvis man bestiller derinde fra – én eller to størrelser op!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update #3