En dag i Vanløse

3 trends at the Met Gala and my faves

Opdateret for nylig98 Opdateret for nylig99 Opdateret for nylig100
Disse 3 tendenser var yderst tydelige, da jeg sad og så billeder fra the Met Gala, som fandt sted forrige nat. Flere kvinder havde valgt at iføre sig kjoler i en smuk harmoni med sort og guld. Disse kjoler var typisk i tungere stoffer med masser af blonder eller pailletter/sten. Det var dystert og elegant, men meget smukt i mine øjne Ligeledes var mange i enten helt hvidt eller et kontrastfyldt outfit med hvidt blandet med sort. De to kontraster giver en mere sporty feel, til en ellers elegant begivenhed, og det er nok den trend, der spiller ind her.
Hollywood glam stilen med florlette, skinnende materialer og gyldne, lyse nuancer er heller ikke til at komme udenom. Den er altid populær og ret sikker. De smukke damer ligner gudinder i denne stil, og de var virkelig også nogle af mine favoritter! Og så elsker jeg bare at se på pæne kjoler 🙂
Hvilke var jeres favoritter?

These 3 trends were pretty obvious to me when I looked through all the beautiful outfits from the Met Gala. Do you have a favourite dress? I really love them all. 

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i Vanløse