Til sommer vil jeg...

The oversize denim jacket

Opdateret for nylig103Billeder fundet på Pinterest og Tumblr.

Jeg synes, at verden er lidt i mod mig på denne togtur mellem København og Jylland, som jeg er i gang med i skrivende stund. Jeg kom hjem fra London i går efter en umådelig lækker weekend, og nåede derfor ikke at blogge. Livet kom i vejen, og det har jeg lært at acceptere, selvom min indre perfektionist får stress over, at det daglige indlæg en gang i mellem glipper. Jeg har en del billeder fra turen, som jeg gerne ville sidde og redigere, men HVOR er mit overførselskabel? I hvert fald væk lige nu mellem poser, rygsække og weekendtasker. Øv. Så må et London outfit altså vente lidt.
Hvad skulle dagens indlæg så handle om? Ja, det var faktisk ikke så svært, selvom det dårlige internet udfordrede mig så godt det kunne. Jeg har gjort mig et fantastisk køb i weekenden! Nemlig en oversize denimjakke i en perfekt, lys vask. Jeg fandt den i Zara på Oxford Street og var straks solgt. Eller den var – til mig 😉
Billede 8 af DENIM JAKKE MED HULLER fra Zara
Denne jakke ligner min utrolig meget, men det er desværre ikke den helt samme model. Find den HER.Der skal nok komme et outfit med den snarest, men indtil da, er der lige lidt inspiration med de oversize denimjakker. Jeg digger dem virkelig!
Min plan var at finde en i en af de mange vintageforretninger i London eller på Camden Market – men de er jo bare sindssygt dyre der? Så da den perfekte dukkede op I Zara, så slog jeg altså til. Når man leder efter secondhand er der jo heller ingen garanti for, at man finder én i den rigtige farve og størrelse.

I did a great buy when I was in London this weekend. The perfect oversize, light-wash denimjacket. I found it in the Zara store on Oxford Street though I thought I would find it in a secondhand store. So now my plan is to make everybody else crazy about this trend – I sure dig it a lot!

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til sommer vil jeg...