Being different and yet just like so many others

New in: Fanella top

Opdateret for nylig133
Top: Selected Fanella top, Sold out / Shorts: Vila, HERE / Croc slip-ons: Windsor Smith, HERE / Necklace: Jane Kønig Love Tag, HERE / Sunglasses: River Island, HERELeather boots: Samsøe Samsøe, HERE / Jeans: Second Female, HERE / Leather Jacket: ROCKANDBLUE, HERE / Earring: Jane Kønig Horn Earring, HERE

Jeg købte denne fine blonde sag i onsdags i Selected butikken i downtown Holstebro, og den er virkelig fin, selvom billedet her ikke yder den meget justice. Den er udsolgt på nettet, men er stadig at finde i butikkerne (i hvert fald i Vestjylland :D).
Det giver absolut ingen mening for mig at købe tøj, jeg ikke vil have med til Asien (rejser om 9 dage!), men denne kan jeg sagtens bruge i varmen, da den er helt tynd og let. For mig at se er den både perfekt til casual dagsbrug med højtaljede shorts, men duer mindst ligeså godt med skinny jeans, hvis man skal ud en aften. Det er bare generelt en klog idé at have et par styling ideer omkring det nye tøj man køber – hold op man kunne spare sig mange fejlkøb, hvis man bare tænkte lidt længere end “nøj den er pæn!”.
Jeg læste engang på Vilde Kaniner, at man for at undgå fejlkøb, skal kunne sammensætte 3 outfits fra sin garderobe med alt nyt man køber. Den teori kan jeg egentlig meget godt lide. Det må jeg hellere lære.

I bought this beautiful lace top this week, and I really like it (even though this picture does not do it any justice). It is sold out on Selected’s webshop, but I am sure you can find the top in their physical stores. 
Right now it does not make any sense for me to buy ane clothes I won’t bring on my trip to Asia (I am leaving in 9 days!), but I can easily use this one, because the fabric is very light. I will use it with high waisted shorts in the daytime, but I also think it will work just as well with skinny jeans if you want to go out one night. It is generally a good idea to have a couple of styling options in your mind when you buy new clothes – you could save some money if you everytime you bought something could think a bit further than “wow that is pretty!”.

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Being different and yet just like so many others