New in: Fanella top

Op ad bakke…

Jeg er på randen af at få spat! Virkelig. Jeg sidder hjemme ved min veninde Tine (som bor i København), og skal til at lægge gårsdagens outfitbilleder over på min computer – men kameraet har lige besluttet, at det nu var tid til at løbe tør for strøm. Dumme Canon! Du ku’ sgu godt lige have givet mig en heads up. What to do?! Min oplader ligger pænt hjemme i Vestjylland, og jeg har endelig en dygtig fotograf ved min side! 3 dages outfitbilleder var planen, men det kan jeg da vist godt glemme. Øv med øv på!
Beklager altså meget, men ingen outfit billeder til jer i dag så. Den havde ellers stået på rare pludderbukser og pink strik kan jeg fortælle jer 🙂
Nå, så vil jeg da bare gå ud i de solbeskinnede københavnske gader og nyde dagen. Kameraløs. Men I skal da ikke slippe for at få et billede! Here goes:
IMG_4533-002
M
y camera is totally dead and I did not bring my charger to Copenhagen where I am this weekend. It really sucks because I am with my good friend and she is really good at taking outfitpictures. 

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Fanella top