Bright red and wellies

Merry Christmas!

BYijo12 BYijo13Skirt & Shirt: Forever 21 / Boots: Senze / Dog: Bellis 🙂

Endelig juleaftensdag! Jeg nyder virkelig familielivet disse dage, med masser af spil, lange gåture og god mad. Vi er alle samlet for første gang siden engang i August, og det føles nu godt. Håber alle får en fantastisk aften derude! For en gangs skyld har jeg ingen forventninger til gaver, og hvor føles det bare godt – og voksent. Jeg fik jo nogle tidlige julegaver før jeg tog til Florida (det var jo ikke meningen jeg skulle være i Danmark juleaften), så tror min kvote er brugt. Men det er nu ganske fint! Jo ældre man bliver, jo sjovere bliver det altså at give gaver 🙂
Apropos indlægget om julenederdele fra forleden, så købte jeg en rimelig perfekt en af slagsen i Florida. Stoffet er tykt og sidder klædeligt og jeg kan virkelig godt lide, at den ikke er for kort. De dage er ligesom ovre!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bright red and wellies