Update #4

Savannah

Opdateret for nylig79Slippers: Birkenstock / Dress: Monki / Sunglasses: Asos

Lige to hurtige snapshots fra vores hyggelige dag i Savannah, Georgia. Temperaturen sneg sig op på 26 grader, så det var forfærdelig dejligt, at bare kunne gå rundt i let tøj og nyde vejret. Elsker desuden min kjole fra Monki – den er noget så simpel, men man føler sig alligevel pæn i den. Så behøver man ikke så meget mere, vel? Det er godt nok heller ikke lige accesories jeg tænker på, når jeg er ude og rejse. Jeg kører det simple look 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update #4