Skyline

Tall girl heels

Jeg har arbejdet lidt i at bevise at mid-heels ikke behøver være hverken konede eller kiksede. Når man er en høj pige, kan det med høje hæle godt være lidt ambivalent (jeg er 1,74 cm – ikke vildt meget, men har altid følt mig stor). På den ene side er det jo vildt smukt med lange, smækre ben i høje hæle. På den anden side er det svært at føle sig lækker, når man er højere end 80% af alle hankøn – det er bare ikke så feminint!
Så er det jo godt, at der findes et alternativ. Høje hæle behøver ikke nødvendigvis være 15 cm, for at være flotte! Det gode ved lavere hæle er desuden også, at de er nemmere at holde ud en hel aften. Win, ikke?

Opdateret for nylig811: HER / 2: HER / 3: HER / 4: HER / 5: HER / 6: HER

Ingen af disse sko har en hæl på over 8,5 cm, og jeg synes faktisk de er ret fine alligevel. Jeg vil især gerne have nummer 2, 3 og 6!

Husk desuden, at der stadig kan deltages i min Eos lip balm konkurrence! Alt der skal gøres for at deltage er at følge min blog på Bloglovin’ og så skrive en kommentar til dette indlæg HER, som er konkurrence indlægget.
IMG_3290

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skyline