From that to this

Ready for some crazy shopping?

Opdateret for nylig116Sæt: Overdel: HER, underdel: HER / Sliders: HER / Solbriller: HER
Opdateret for nylig117-001Kjole: HER / Hat: HER / Sko: HER
Opdateret for nylig118Jeans: HER / Sweat: HER / Ur: HER / Slipons: HER / Bælte: HER / Solbriller: HER

Asos er mig bekendt et sted man nemt kan fyre rimelig mange penge af. Og nu har de heldigvis kommet med hele 3 rabatkoder, der tilgodeser dem, som også bruger mange penge derinde! Hvis du skriver 150off ved checkout får du 150,- rabat på et køb på 1000 kroner, 200off giver 200,- rabat på køb på 1200 kroner, og 300off giver 300,- rabat på 1500 kroners køb. Koderne gælder indtil d.26 maj kl.10 på ikke-nedsatte varer, så I har et par dage til at overveje, hvad alle jeres penge skal gå til! Det lyder lidt voldsomt, når de kun gælder ved så høje beløb, men prøv så lige at gå ind i din “saved list” eller bare tag en kigger på websitet – man finder jo ALTID ting for de beløb alligevel! Jeg kender i hvert fald godt selv det med, at det render op…
I collagerne har jeg givet forslag til, hvad man kan købe for de forskellige beløb, og jeg er gået efter ting i lidt forskellige prisklasser. Både sættet, kjolen og sølvskoene er jeg helt vild med! Men så er det, at jeg lige hanker op i mig selv og husker på (med løftet pegefinger og det hele), at jeg jo lige har været i London, hvor der jo også blev gjort en farlig masse shopping! Så ikke noget til mig i denne omgang…
Men GO FOR IT derude! Jeg er altid klar på at lokke folk i fordærv 😉

Jeg ligger stadig i sengen, men har det en del bedre end i går. Heldigvis. Synes dog stadig jeg fortjener en smule credit for at kunne mønstre et indlæg som dette – 3 timer tog det sgu at lave (og det er både helbredet og dovenskabens skyld!).

Asos.com is a fantastic place to do a lot of shopping. But these promocodes only work for people living in Denmark. But please get inspired anyway! 

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

From that to this