Lace, Fringes & something about personal talk

A perfect dress for the perfect party

Opdateret for nylig1451: 25£, HERE / 2: 70£, HERE / 3: 45£, HERE / 4: 35£, HERE / 5: 31,5£, HERE / 6: 38£, HERE / 7: 55£, HERE / 8: 35£, HERE

Min mors 50 års fødselsdag står for døren, og jeg som ellers plejer at være forberedt på tøjfronten til sådanne begivenheder, er fuldstændig lost. Jeg ville aller helst iklæde mig en af disse smukke sager fra Asos, men som den dør jeg er, har jeg selvfølgelig ikke tænkt så langt og fået bestilt en i god tid. Hm. Men så må jeg jo bare vise dem til jer! Romantiske kjoler med blomster, flagrende stoffer eller blonder hører sommeren til og passer perfekt til havefesten, studentergildet eller sommerbrylluppet. Er de ikke bare fine? Jeg vil især gerne eje nummer 2 og 3!

My Mom’s 50th birthday is just around the corner, and somehow I did not prepare my outfit for the day. I would love to wear one of these beautiful dresses, but now it is too late too late to order one.
Romantic dresses like these are perfect for a garden party, graduation party or a non formal wedding. I think they are so beautiful! Number 2 and 3 are my favourites.  

IMG_1672

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lace, Fringes & something about personal talk