What I am going to miss about Denmark

Hey-yo, let’s go!

Google Maps – Google Chrome 11-06-2014 121850Okay, jeg skal lige til København først (som om Holstebro har en lufthavn, pfff!), men så er jeg også på vej ud på denne rute! Første stop er Borneo, Indonesien. Jeg har min bedste Tine med mig der, og derefter rejser jeg selv videre til Vietnam, Cambodia og Thailand. Det er meget nervepirrende, og jeg kan SLET ikke vente!
Hvis alt går som planlagt, sidder jeg i flyet om 1,5 time med begyndende propper i ørerne. Aaarh

Fra jeg tog afsted fra Holstebro i morges og til jeg lander i Balikpapan går der cirka et døgn. Provinsen er jo så genialt indrettet, at der IKKE går et tog søndag morgen til Københavns lufthavn, som jeg kunne nå. Så jeg har hastet til Odense i bil med min bror og svigerinde, for at nå et tog derfra. Altså, hvad skal det forestille! Virkelig besværligt. Men det betyder ikke noget nu, for nu er jeg på vej, og de næste 3 måneder bliver forhåbentlig de fedeste i mit liv. Der er tanket op på solcreme og malariapiller, så Østen, du kommer bare an!

Jeg har forsøgt at planlægge lidt indlæg (men til 3 måneder var liiige optimistisk nok). Derudover har jeg min iPad med, som jeg vil blogge fra derovre. Det bliver nok en del rejseindlæg, men jeg vil da forsøge mig med et par outfits i ny og næ (i hvert fald mens jeg har Tine). Jeg håber I vil følge med på min rejse! I er også mere end velkomne til at følge med på min instragram, hvor jeg hedder Byijo.
Vi blogges ved fra Borneo 🙂

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I am going to miss about Denmark