Places to see before you die

So… What now?

image Mango Bay, Koh Tao
image Udsigt fra toppen af Koh Nangyan

Så mens jeg slet ikke har blogget det mindste (lidt for længe, undskyld), har jeg brugt min tid på øerne i Sydthailand med udsigter som disse, forrygende selskab, lidt for mange cocktails og “buckets” med dårlig vodka-sprite. Jeg viser dog kun billeder af det første, da jeg stadig prøver at opretholde et bare lidt poleret og professionelt image herinde! 😀
Jeg har været hernede i godt to uger. Lagde ud med Koh Pha-Ngan og det vanvid de kalder for fullmoon party den 10 august. Øhhm.. Det er sgu noget for sig! Hold nu kaje, der er mange mennesker, fulde mennesker, neon bemalede mennesker og mennesker der tér sig åndssvagt. Det er næsten noget man skal se! Jeg er ret sikker på, at øen har en masse smuk natur og undervandsliv at byde på – vi så ikke en skid de 4 nætter vi var der, fordi vi var så sølle i dagtimerne. Så er det sagt! 🙂
Herefter gik turen til Koh Tao, som klart er det smukkeste sted i Thailand so far. Jeg fik endelig snorklet igen (ikke ligeså godt som Indonesien, men det gik klart an!). Det var generelt bare et godt sted for set hele.

Lige nu sidder jeg på min egen lille altan i et guesthouse på Koh Phi Phi. De søde engelske piger jeg efterhånden har rejst med i lidt over en måned, tog hjem i går, og jeg har derfor treatet mig selv til et privat værelse (dobbeltseng!!) et par nætter. Troede egentlig ikke jeg var så træt af sovesale, men nyder virkelig at kunne være mig selv i mit eget værelse, hvor badet altid er frit, hvor jeg ikke skal konvesere høfligt hver gang jeg befinder mig i rummet, og hvor der ikke stinker af sprut og tømmermænd.
Koh Phi Phi er også ret lækker, og jeg kommer til at være her næsten en uge i det hele. Men, hvad så?
Jo, på søndag flyver jeg til Cambodia, mit sidste eventyr. Og så er det sgu slut. Om 3 uger lander jeg i Danmark! Det er næsten den samme lidt panikkede følelse jeg får indeni, som jeg havde før jeg overhovedet tog til Asien. Følelsen af, at hele mim hverdag snart vil ændre sig radikalt, følelsen af, at jeg bare vil have dette til at vare så længe som muligt, fordi det er så fantastisk at være her! Men så er det jeg bare skal tænke på den rugbrødsmad med leverpostej og saftig agurk, der forhåbentlig venter på mig, når jeg kommer hjem til mine forældre. Aaah! Det gamle, velkendte er slet ikke så værst, men det vil aldrig slukke min tørst for nye eventyr.

Jeg vil lave et indlæg lidt senere om mine planer for det kommende år. De har nemlig ændret sig gevaldigt siden jeg tog til Asien. Uuh, sikke en cliffhanger, hva’? 😉 nu vil jeg tage mig et bad og blive klar til en dagstur til selveste Maya Bay, hvor filmen “the Beach” blev filmet. Ha’ det godt derude!

These views are what I have been spending some of my time on the past two weeks, where I haven’t been active in here at all (sort about that!). I am in the southern part of Thailand better known as the Islands of Thailand. It has been all about beaches, tanning, good company and maybe one or two too many cocktails and buckets of vodka-sprite. I won’t be showing you pictures of that part of my trip, though! Haha.
I started at Koh Pha-Ngan at the fullmoon which is the craziest thing I have ever experienced. So many people – so many drunken people! If you like crazy parties, you should defintely go. If you don’t – you should still go! Such an experience. After that I landed on Koh Tao. That Island is the most beautiful I have seen of Thailand so far. And I finally got to do some snorkeling again, so I was happy! But that Island has pretty much everything in good beaches, reefs, bars and restaurants. Really one of my favourite places!

Now I am on Koh Phi Phi, sitting on my private, little balcony. So Nice not to be in a dormroom for once! I treatet myself with this room after the sweet english girls that I have been travelling with for over a month went home yesterday.
On sunday I start my last adventure here in Asia. I fly to Cambodia where I will spend a few weeks. And then it is over! Can’t believe that I will be in Denmark in exactly 3 weeks. Of course there are some things that I look forward to coming home. But my need to travel is defintely still there. I will make a post soon about my plans for the next year – they have changed a lot!

Now I will take a shower and prepare to go om a trip to Maya Bay, where “the Beach” was filmed. Talk to you later!

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Places to see before you die