Birkenstock

TripTuner

TripTuner - Find Your Next Destination – Google Chrome 08-02-2014 165233Hvis du sidder og drømmer dig til fjerne destinationer eller har brug for inspiration til din kommende rejse, kan TripTuner være rigtig sjov at bruge. Konceptet på hjemmesiden er, at man kan tilpasse 6 parametre efter hvilken rejse du ønsker, og TripTuner udregner derefter de perfekte destinationer. Det er altså muligt at finde inspiration til stort set hvilken som helst rejse du ønsker, da du altid kan justere på parametrene.
Jeg valgte som det første at skrue helt op for “Bikini” og “Beach”, da det lige nu er sol og lækre strande, jeg drømmer om. Hver gang du ændrer på et parameter kommer der nye foreslag op fra hele verden. Jeg fik foreslag lige fra Mexico til Brasilien til Indonesien. De malaysiske paradis-øer Perhentian Islands kom også op – og der har jeg faktisk været, så det var sjovt at se! Det er uden tvivl det smukkeste sted jeg nogensinde har været. Billedet herunder er fra TripTuners hjemmeside. Det er den præcise strand vi badede på – jeg kan nemlig kende badebroen. Mine brødre og jeg elskede at hoppe ud fra den ned i det mest krystalklare vand 🙂
perhentian_islands_flickr_cgrebMen hvis I har brug for lidt rejse inspiration, så tjek lige TripTuner ud. Ellers kan I altid drømme jer til Perhentian Islands i Malaysia. Dem siger jeg i hvert fald god for! Hjemmesiden kan forresten også bruges til at finde og booke hoteller, når destinationen er fundet.
Happy dreaming på en søndag som denne 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birkenstock