Things don't always work out

Giveaway: Want a personal tattoo?

Opdateret for nylig124

Ønsker du dig en tatovering, men har svært ved at finde ud af hvordan den skal se ud? Eller kan du ikke tegne den selv? Så læs med videre her!
De smukke tegninger i collagen er alle tegnet af min super dygtige veninde Tine (som jeg ofte har nævnt herinde på bloggen). Hun er så dygtig, at folk tit får hende til at tegne deres tatoveringer til dem – og se lige hvor flotte de er! Derfor tænkte vi, at vi ville lave en super sej giveaway, hvor én heldig læser kan vinde en tatoveringstegning (eller såmænd bare en flot tegning til væggen) lavet helt personligt af Tine.

Alt I skal gøre for at deltage er, at følge BYijo inde på Bloglovin'(det gør I lige HER), og derefter skrive en kommentar under dette indlæg, så jeg kan se, at I har deltaget. Husk email i kommentaren så jeg og senere Tine kan komme i kontakt med vinderen.
Det er desuden også en rigtig god ide, hvis I ved deltagelse har en nogenlunde ide til hvad motivet eller temaet for tatoveringen skal være – det gør det meget nemmere for Tine at tegne det helt rigtige, hvis det er en ide at arbejde med. I er desuden velkomne til at tjekke hendes instagram ud (og eventuelt følge hende), da hun ofte lægger hendes tegninger derind, så folk kan blive inspireret. Hun er bare virkelig dygtig. Find Tines instagram HER.

Jeg trækker en vinder på søndag. Sæt igang!

My best friend Tine is amazing at drawing. People often ask her if she will make the sketch for their future tattoos. So we decided to make a giveaway out of her skills. But unfortunately it is only for Danish readers.

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Things don't always work out