Ready for some crazy shopping?

It’s all in the details – here the tattoos

Opdateret for nylig119Alle billeder fundet på Pinterest og Tumblr.
Jeg er stor fan af de små detaljer – også når det kommer til mere permanent udsmykning som tatoveringer. De bringer os tættere på dem vi er, fordi det er noget på vores krop vi selv bestemmer og er herre over. “Jamen den bliver grim, når du bliver gammel” – og hvad så? De tanker er noget fis! Der er man jo rynket og ikke på skønhedens højdepunkt alligevel. Så vil jeg hellere gøre, hvad jeg vil mens jeg er ung, og så se tilbage på en ungdom fyldt med gode minder. Jeg vil se tilbage på mine tatoveringer som gammel og tænke “godt jeg gjorde det, når jeg nu havde lyst”. En tatovering er ikke være end et ar, sågar et du selv har placeret og designet.
De 3 små jeg har, betyder alverden for mig, og har alle været utrolig velovervejede. Jeg er nemlig heller ikke tilhænger af, at man bare gør det uden at tænke over konsekvenserne. Du skal jo gå med den resten af dit liv 🙂 Men har man lyst til at få en tatovering, så synes jeg man skal gøre det. Der er altid mindst 10 grunde til at lade være, men hvis du på trods af dem, stadig gerne vil have det gjort, så kommer du ikke til at fortryde det! En tatovering kan være prikken over i’et på ens fremtoning, stil, en vej til at kende sig selv lidt bedre.
Hvad mener I om tatoveringer? Har I selv nogle? 🙂

I am a huge fan of the small details – also the more permanent ones; tattoos. It is a personal way to express yourself, and I believe that you will know yourself a little better once you get a tattoo. I don’t give a c*** about the phrase “but it will look bad when you get old” – yeah? I don’t plan on looking my best when I am old anyway! I would just rather do what I want now when I am young, and then look back and think that I at least did what I wanted to. 
But of course it is a permanent thing that has to be considered really well before brought into life. There will always be 10 reasons not get the tattoo, but if you still want it besides those reasons, then you won’t regret it 🙂
What do you think about tattoos? Do you have any?

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready for some crazy shopping?