Hvorfor tog det mig 3 timer at pakke ud?

Frisør flov

44f82b259f2f82299491930f20e02103
“Nej, nej, nej, det kan jeg sgu da ikke gå rundt med det her?!” Var nogenlunde mine tanker, da jeg flygtede ud fra frisøren tidligere, efter at jeg bare var inde for at få studset pandehåret. Jeg var blevet frisør flov. Igen.
Ser I, for mig er det at gå til frisøren altid med modstridende følelser. På den ene side skal man jo have en professionel til at ordne det – det ER jo mithår. På den anden side føler jeg mig latterlig over at betale (meget) for noget jeg aldrig helt er tilfreds med (okay jeg betaler ikke for pandehåret, men det gælder ligeså meget når resten af det skal ind og lemlæstes). Og det er ligemeget hvilken frisør jeg har været hos. Går altid ud derfra med følelsen af, at jeg nok hellere må blive inden døre et par uger, måske endda selv gå hjem og hakke lidt i det med køkkensaksen og se om det ikke bliver bedre ved det. Det er seriøst kun frisørbesøg, der kan få sådanne følelser frem i mig når det kommer til mit hår. Jeg har ellers aldrig dårlige hårdage – simpelthen fordi jeg ikke går nok op i det! De har ALT for meget magt, de frisører der! 😀
Jeg havde ellers haft planlagt at skyde de første efter-ferie-outfitbilleder i dag, men det kommer SLET ikke på tale nu. Så dem snyder jeg jer lige for. Jeg kommer igen om et par uger (eller bare når jeg har genvundet selvtilliden).
Det er jo egentlig totalt åndssvagt, at man skal have det sådan over noget der er blevet gjort professionelt. Jeg synes bare aldrig at frisører helt fatter, hvad jeg ønsker for mit hår. Ja, det må gerne blive ved med at være langt, tak! Nej, pandehåret skal ikke klippes op over øjenbrynene, jeg ligner jo en idiot! Frisører har altid haft evnen til at gøre mig flov over mit hår med deres misbilligende blikke over, at man ikke har fået brugt den hårkur to gange om ugen, eller fået spidserne klippet i 3(!) måneder. Mit råd til alle frisører: INDSE nu, at der er andet i folks liv end at pleje deres hår! Jo, jeg vil også gerne have pænt hår, men der er måske også andre aspekter i mit liv, jeg går op i. Og det at jeg fyldes med dårlig samvittighed hver gang jeg sidder i den frisørstol, får mig altså ikke til at komme oftere!
Pyyh, det var den opsang. I kan nok fornemme, at jeg har nogle frisør-issues.
Lektien jeg har lært af endnu en omgang kikset pandehår: Så er det sgu nok bedre, at jeg bare gør det selv. Så har jeg kun mig selv at takke, når det bliver grimt, og jeg slipper for smagen af bitterhed i min mund over, at en bedrevidende frisør har fået mit ansigt til at ligne en kartoffel med tjavser i toppen.

Og lad mig så lige høre: Er jeg den eneste derude der bliver åh så bitter af frisørbesøg?

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor tog det mig 3 timer at pakke ud?