Psst! Asos premium oversized jumper in mohair

Hvorfor tog det mig 3 timer at pakke ud?

4bf8f1dcc04a6f5c5efc757139cfac14
Jo, nu skal du se. Dét er der faktisk ingen fornuftig forklaring på. Jeg tror vi er mange derude, der tilhører gruppen “let distraherede”, når det kommer til opgaver, der ikke interesserer os på højde med shopping den første i måneden, første sæsonafsnit af yndlingsserien eller at tilintetgøre det sidste stykke kage fra weekenden.
Så da jeg igår, søndag, begynder udpakningen af: 1 styks backpack med 3 måneders skrammel og krøllet tøj, 1 styks weekendtaske, fyldt på 5 minutter i fredags og ikke mindst det kæmpe bombekrater på skrivebordet med papirer, breve og 3 pakker, var jeg selvfølgelig ikke fornuftig nok til at få det hele overstået på den halve time, det kunne have taget. Så var der jo lige youtube, og hver fjerde minut måtte jeg jo lige gå til computeren og finde en NY sang (jeg har netop opdaget kygo remixes – de er FOR VILDE). Så var der jo også lige facebook. Dén skal man tjekke i hvert fald hvert syvende minut. Bloglovin fangede mig også en gang eller to. Pludselig synes jeg, at mit smykkeskrin trængte til en gennemgang – det kunne jeg godt bruge et kvarter på. Og så var der jo køleskabet. No words needed.
Klokken var omkring 15.30, da jeg gik igang med at finde mit gamle værelse frem i alt rodet og tøjet. Pludselig kalder min fader på mig og siger, at så der er mad (endnu en distraktion). Klokken er nu 18.45! Det var 3 timer af mit liv jeg brugte på “the art of distraction”. Man skulle da næsten have en præmie.
Lige pt ligger der sgu stadig lidt tøj på mit skrivebord og stirrer på mig. Jeg har ikke lige haft overskud endnu til at finde ud af, hvor jeg kan proppe det ind i garderoben. Mon det skal tage mig den næste måned, før jeg er fokuseret nok til at finde et gemmested? Muligvis.

Why did it take me 3 hours to unpack?
There is no good explanation for that. I believe I am not the only one out there that easily gets distracted when the task is not as interesting as shopping on payday, watching first episode on a new season of a favourite tv show or just finishing the last piece of cake from the weekend. So yesterday when I needed to unpack my backpack from the past 3 months, my weekendbag I had put together in panic Friday and the giant mess of papers, letters and packages on my desk, I was not good enough to do it in those 30 minutes I only should have spent on it. Suddenly there was youtube. And then, of course, I had to find a new song to listen to every 4 minutes (I just discovered kygo remixes – they are AWESOME). Then there was facebook. I mean, you have to check facebook every 7 minutes, right? I got caught by Bloglovin once og twice too. Suddenly I also felt the need to go through my whole jewelrybox. 15 minutes spent on that. And then there was the fridge. No words needed.
When I began unwrapping my room from this mess the time was 3.30 PM. Suddenly my dad calls me to tell me that dinner is ready (another distraction). The time is now 6.45 PM! I just spent 3 hours on the art of distraction. I should almost get a prize.
Right now there is still some clothes lying on my desk looking at me. I haven’t had the energy yet to figure out where to put it. Maybe that will take me a month to be focused enough to put it away. That could happen.

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Psst! Asos premium oversized jumper in mohair